Se hit!

Gudrun Schyman i Sveg

Homeparty i Ljushallen Medborgarhuset

Måndag 10 oktober, 1600

IMGP8408rev IMGP8406rev

Det finns gott om plats, biljettbokningen är nu stängd, men det ryms fler, så kom så ordnar vi plats!

Efter föreläsningen säljer Gudrun sin egen bok, betala med kontanter eller via swish.

Fi Jämtland finns på plats, säljer merch, svarar på frågor, informerar om vår verksamhet, delar ut broschyrer, rosa drömmar, pins och ballonger.

Ur pressmeddelandet:

”Gudrun kommer prata om hur feminism kan vitalisera politiken och bidra till samhällsutvecklingen. Hur aktuell är jämställdheten i dag? Hur kuggar det in med vår moderna politiska historia?

– Vi ser fram emot Gudruns besök i länet, det ger oss chansen att höra mer om hur feminism kan skapa utveckling och hållbarhet i våra kommuner berättar Ingrid Mårtensson, aktiv ledamot i både Fi Jämtland och Feministiskt initiativ nationellt

Vi hoppas att denna turné kan vitalisera en samhällelig och politisk diskussion om jämställdhet i Härjedalen. Härjedalens kommun har skrivit under CEMR-deklarationen och därmed förbundit sig att göra en lokal handlingsplan för det gedigna jämställdhetsarbete som den europeiska jämställdhetsdeklarationen kräver. I dagsläget har kommunen ännu inte lämnat in en handlingsplan, allt enligt CEMR-samordningssidan European Charter for Equality of Women and Men in Local Life.

– F! Jämtland hoppas verkligen kunna vitalisera en samhällelig och politisk strävan mot rättvisa, jämlikhet och fred säger Linn Kårelind, ledamot i styrelsen i F! Jämtland.”

Det här vill du inte missa! Vi ses!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *