Skaparverkstad och podd

Jag fortsätter förbereda inför Almedalen. Som projektledare behöver jag tillgång till nätet för att kolla upp saker och kommunicera. Jag lyxade och investerade äntligen i en liten bärbar dator istället för åbäket jag använder här hemma. Och, då behövde jag så klart passande datorväska!

IMGP8457rev IMGP8458rev

Jag rotade bland mina stuvbitar och hittade ett tjockt rosa tyg samt ett rosa organzatyg med broderade fjärilar på. För att det inte skulle bli för sött broderade jag dit en shedevil med fuck you hand, och använde en döskalleknapp.

Till datorväskan sydde jag matchande fodral för dels laddare och mus, dels poddmikrofon, för jag ska självklart spela in underlag till kommande poddar när jag bor i ett hus fullt med fior!

IMGP8459rev IMGP8460rev IMGP8461rev

Appropå podd, juliavsnittet är redan ute. Arga Tanten och Systrarna Strul diskuterar Homepartyturné:

https://archive.org/details/ArgaTantenOchSystrarnaStrulDiskuterarHomepartyturne

Har du något du vill jag ska fråga andra fior om när jag bor i Fi-huset i Almedalen? Skriv en kommentar!

I morgon kanske det blir modevisning här, missa inte det!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *