Jag har blivit betonggjutare!

Nytt i F!ffären är hängen av betong, se hela sortimentet och hur du beställer HÄR. Vårt merch kan skickas inom Sverige utan extra kostnad. Efter avdrag för material går resten av intäkterna till vår aktivism, så du köper inte bara en handgjord unik vara, di bidrar oxå till att stärka feminismen i Jämtlands län!

Just nu finns de här unika halsbanden till salu, det finns bara ett i varje färg, så skynda att fynda!

IMGP8723rev

Om du har nya idéer på vad vi kan tillverka får du gärna kommentera här, eller maila till jamtland@feministisktinitiativ.se. Till exempel vad vi kan göra av de här små minibroderierna:

20160731 broderi klart

Har du förslag på vad det går att göra av dem? En brosch, en badge, en patch eller ett bokmärke? Kanske gjuta in i resin (genomskinlig plast) eller kanske lägga på ett betonghänge? Eller något helt annat? Kom gärna med förslag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *