Broderar vidare

Mina egenskapade mönster för kvinnomärken och hondjävlar är okomplicerade, och nu använder jag upp restgarner så de blir dessutom rätt brokiga. Jag anstränger mig inte med färgmatchning utan kör bara på de garner jag får upp ur högen.

Så här blir de exempelvis:

Eller så här:

Jag gör några små oxå, de kräver mindre material men större koncentration då de är riktigt pillrigt att göra:

Storleksmässigt blir de så här stora, med min hand som skala. Jag har kärahändran enligt en storkökschef, som fick ta hem plasthandskar i large åt mig:

Jag fyller på ett större stycke av räknelinne, lite hipp som happ:

 

Kolla, det blev ett självporträtt av Arga Tanten:

Och en stiliserad GAL-TAN skala!
20161005 GALTANbroderi

Jag funderar på om jag ska sälja dem styckvis eller klippa duken i delar när den är klar. Jag kommer aldrig att kunna sälja duken för samma pris som de olika delarna kan inbringa, men det troliga är att en hel del av delarna förblir osålda läääänge… Så kanske ändå säljer den som duk till någon som kommer uppskatta den och så får lokala avdelningen pengar i kassan redan nu!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *