Podd poddelipodd!

Efter ett onödigt långt uppehåll kommer det nu äntligen ett nytt avsnitt av Fi Jämtlands podd, Arga Tanten och Systrarna Strul. Det här är det första avsnittet av flera som bygger på intervjuer med fior i Almedalen som jag genomförde när jag var projektledare för Fi deltagande där i somras.

I det här första inslaget från Almedalen har jag dels pratat med Torun och Tomas, från Fi Simrishamn och Fi Gotland. De berättar hur de gör för att kunna kombinera aktivism med parlamentarism. I Simrishamn har Fi suttit i kommunen sedan 2010 och i Gotland sedan 2014. Inslaget fortsätter sen med ett samtal med några jämtlandsfior om hur vi behöver jobba för att på sikt komma in i kommuner i vårt län.

Lyssna HÄR, jag ber om ursäkt för det ojämna ljudet, jag lär mig medans jag gör, och hittills är det klippningen som jag koncentrerat mig på:

https://archive.org/details/ArgaTantenOchSystrarnaStrulOmAktivismOchParlamentarisnAlmedalenSpecial

IMGP0824

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *