Arga Tanten och Systrarna Strul poddar om miljö

Dags igen för ett poddavsnitt! I det här avsnittet handlar det om miljö- och klimatpolitik och hur vi kan, och måste tänka nytt.

Först ett samtal med Adam Hjort, Feministiskt initiativs miljö- och klimatpolitiska talesperson och därefter diskuterar Arga Tanten och Systrarna Strul om vad miljö- och klimatpolitik betyder för oss och för Jämtland.

Inslaget med Adam är sen i somras, när riksdagen precis röstat igenom att Vattenfall får sälja sina brunkolsgruvor, och inslaget med Arga Tanten och Systrarna Strul är från i höstas när EU godkänt försäljningen. Samtidigt är det här en fråga, miljö och klimat, som är ständigt aktuellt. Särskilt de visioner vi målar upp, målet, att ha ett hållbart samhälle!

https://archive.org/details/ArgaTantenOchSystrarnaStrulOmMiljpolitikAlmedalenSpecial

God lyssning!

IMGP3409

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *