Jag söker jobb!

Jag är, efter en längre tids sjukskrivning, arbetslös. Normalt har jag mycket hög arbetskapacitet, numer har jag normal arbetskapacitet. Om du känner till någon organisation, kommun, region, länsstyrelse eller myndighet som behöver en lagom tjock kvinna i sina bästa år, tipsa dem om mig!

Jag har arbetat med utveckling, uppföljning & utbildning, som utvecklare, pedagog och chef.

Jag började som organisationsutvecklare på Försvarets Förvaltningshögskola, gick via pedagog, ämnesansvarig och utvecklare, till chef Controlleravdelningen på Försörjningsdivisionen inom FM LOG. Under den här tiden hann jag utbilda blivande chefer inom Försvarsmakten och tog fram och genomförde utbildning för blivande controllers. De flesta av mina kurser gav högskolepoäng, via samarbete med Mittuniversitetet samt Stockholms universitet. En av mina arbetsuppgifter var att analysera resultatet av den medarbetarundersökning som genomfördes i samband med att Försvarsmakten lanserade sin värdegrund.

Jag gick vidare till Försäkringskassan där jag var enhetschef på den då helt nystartade avdelningen för aktivitetsstöd. Jag var med och byggde avdelningen från början samtidigt som jag ledde en enhet bestående av 20-30 medarbetare. Under tre vårmånader var jag en av de chefer som rekryterade medarbetare när vi gick från 120 medarbetare till 360 stycken. För att få min egen enhet att fungera när jag hade många tidskrävande uppgifter för hela avdelningen använde jag utvecklande ledarskap och värdegrund.

Efter Försäkringskassan arbetade jag på Arbetsförmedlingen, som projektledare, pedagog och slutligen som sektionschef Servicedesk. Som projektledare och pedagog ansvarade jag för internutbildningar för arbetsförmedlingens medarbetare, och jag hade ansvar för att alla utbildningar hade ett intersektionellt innehåll och genomfördes med normkritiskt pedagogik. Jag var även med i en projektgrupp som arbetade med värdegrund för hela myndigheten. När jag sen började som sektionschef fortsatte jag arbeta med värdegrund, intersektionell analys och normkritik.

Jag är i grunden ekonomie magister, med inriktning ledarskap och organisation, som jag sedan fyllt på med kvalitetsteknik, sociologi, pedagogik och genusvetenskap.

Kort sgt, jag är ett fynd.

Dessutom är jag snygg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *