#metoo

Jag sitter i styrelsen för Föreningen Samordning Metoo. Vi är paraplyorganisation för 65 av de upprop som genomfördes hösten och vintern 2017-2018. Så stolt över att få vara med och fortsätta driva #metoo och visa att det inte bara var något som skedde under några månader utan att vi kommer fortsätta att berätta, utbilda, informera, debattera och arbeta för att ingen mer ska behöva säga Me too.

För några veckor sedan hade jag nöjet att tillsammans med Hanna från samma styrelse besöka S-kvinnor i Norrköping och prata med dem om #metoo. Vad det var som hände, vilka våra krav till politikerna var, vad kraven har lett till och vad som finns att göra för den som befinner sig inom politiken. Fantastiska diskussioner och otroligt roligt att få chansen att berätta och föra ut vårt budskap.

Om du vill att din förening, organisation eller myndighet behöver veta mer om #metoo och hur vi går vidare så finns föreläsare i Föreningen Samordningen Metoo. Om vi får resa och ev boende så dyker vi upp. Du får önska innehåll och vi kan genomföra workshops, föreläsningar, seminarier och andra upplägg. Hör av dig!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *